HOME > Empresa

Empresa

Asistencia Técnica Catalana, S.A. és una empresa fundada l’any 1987. Des de llavors s’ha consolidat com una empresa de serveis que ha sabut adaptar-se a les canviants necessitats del mercat. L’activitat de la companyia s’ha centrat en les reparacions i el manteniment de tot tipus d’aparells productors de calor, tant en el sector industrial com en el domèstic.
Diferents fabricants europeus ens van encomanar la gestió de la xarxa de post-venda a Espanya i per això, en l’actualitat, Asistencia Técnica Catalana, S.A. gestiona una xarxa de serveis tècnics oficials per a les marques Remeha, Joannes, Elco, Cuenod, FBR i A.O. Smith, formant als serveis oficials, atenent les garanties del fabricador i efectuant la venda de recanvis originals.

A més, disposem d’una plantilla pròpia per al desenvolupament de les tasques de reparació i manteniment a la província de Barcelona. L’any 2000 vam incorporar una nova activitat a l’empresa i vam assumir la distribució i el servei tècnic del fabricador espanyol de piscines GRE (Grup Fluidra).

L’any 2007 vam iniciar la venda dels productes Gre presencialment, a la nova botiga d’Avinguda Meridiana, 23, i també a la xarxa, a través de piscinasbcn.com.

El 2013 vam iniciar la col•laboració amb la companyia elèctrica Endesa amb el “punt de servei” situat al barri de Sant Andreu, a Barcelona.
atclogo
logos